Любимият на Цветанка Ризова има афинитет към хубавата музика  От

...
Любимият на Цветанка Ризова има афинитет към хубавата музика  От
Коментари Харесай

Мъжът на тази тв водеща пее с Васко Найденов и Богдана Карадочева, но е адвокат

Любимият на Цветанка Ризова има афинитет към хубавата музика 

От 2 години насам тв водещата Цветанка Ризова е щастливо обвързана със столичния юрист Красимир Недев. Двамата живеят на фамилни начала, а през лятото на предходната година журналистката цъфна в ефир с пръстен на ръката си, като предизвика слуховете, че с Недев са вдигнали загадка женитба и публично са станали съпрузи.

Оказва се, че с изключение на юрист обичаният на водещата на предаването „ Лице в лице “ е и естраден артист. Недев е непосредствен другар с всички огромни величия на българската поп сцена и неотдавна се подвизава по концерти с тях. През август това лято обичаният на телевизионерката е пял на една сцена дружно с ненадминатия Васил Найденов, кралицата на шансона Богдана Карадочева и мъжа ѝ Стефан Димитров на взаимния им рецитал пред препълнения с аудитория Античен спектакъл в Пловдив. Разбира се, Цветанка го приветствала от първите редове. Недев се показал толкоз добре, че получил и повторна покана още веднъж да пее с Карадочева, Димитров и Найденов на спектакъла им в Зала 1 на НДК преди дни.

„ Преди време Стефан прояви нормалното си малко необичайно възприятие за комизъм и предложи на мен – опитния юрист, само че дилетант в пеенето, да възкреся негова ария – споделя Недев. – Да я изпея на галактическия им концерт в… Античния спектакъл в Пловдив през август. Казва се „ Колелото на живота “. Музиката, несъмнено, е на Стефан, а фантастичният текст – на Богдана. Заедно с Пейо Филипов и Стамен Янев запретнахме ръкави и направихме нещо, което феновете в Пловдив чуха.
Добре, че другари са снимали, та си възвърнах почти какво се е случило на сцената. Защото не помня доста. Но помня възторжените погледи на разотиващата се аудитория. Вдъхновена, несъмнено, от колосите на сцената. Но от чието ентусиазъм – надявах се, дребна частичка бях и аз “, споделя юристът.

Любимият мъж на Цветанка Ризова в действителност е непосредствен другар и с бургаската Бони Тейлър Тони Димитрова. С нея също е пял в дует на една сцена. Хора от обкръжението на светската двойка споделят, че точно около общите си звездни познати те се залюбили преди повече от две години. Известен факт е, че тв водещата е буен обожател на творчеството на Васил Найденов и Богдана Карадочева, както и на пиано питейните заведения, по които постоянно може да бъде засечена да се забавлява и разпуска с защита компания. Преди време самият Найденов се пошегува, че би станал на драго сърце кум на Цветанка.

Освен фен на музиката и новак артист възлюбеният на журналистката е и разпален рокер и постоянно я вози на лъскавия си мотор. Зад гърба си Недев към този момент има един провален брак, от който има наследник, щерка, че даже и внуче. Ризова също е разведена със брачен партньор №1 Анатоли Георгиев, от който има пораснал наследник Георги. Преди да заживее под един покрив с Недев, тв звездата имаше дълга връзка с 12 години по-млад от нея доктор, с който се разделиха без очевидна причина.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР